Skiltning

Skiltning er en bred term, der dækker over mange forskellige typer løsninger, som alle har at gøre med at kommunikere skriftlig information. Inden for detailverdenen anvendes skiltning typisk til at kommunikere priser, antal, gode tilbud og information om varen, for eksempel ingredienser.

Vi tilbyder et fuldt butikskoncept

Hvad kan Nordic Retail tilbyde?

Nordic Retail er førende samarbejdspartner med den globalt anerkendte producent af løsninger til skiltning, METO, og vi er primær salgskanal af skiltning for METO i Danmark og Sverige inden for Food & Retail. METO er én af markedets førende leverandører, og METO har både mange års erfaring med produktion af løsninger til skiltning, samt en stor produktportefølje.

Vores kunder kan nyde godt af Nordic Retails tætte samarbejdsrelation til METO, når de handler skiltning hos os. Det gælder både mht. det brede produktudvalg inden for skiltning, i forhold til priser, og i forhold til det høje kvalitetsniveau af skiltning-produkterne.

Når det kommer til skiltning, anser vi det hos Nordic Retail som vores fornemste opgave at yde vores kunder professionel og saglig rådgivning, så det bliver helt klart for kunden, hvad dennes behov er inden for skiltning, inden vi begynder at tale om konkrete løsninger. Vores produktspecialister er eksperter i skiltning og har mange års erfaring med skiltning.

Nordic Retail tilbyder dig, at vi i tæt dialog med dig som kunde udvikler et komplet butikskoncept, som du designer med råd fra vores produktspecialister. Sammen får vi designet et komplet modulopbygget system til din specifikke butik. Kundespecifikke løsninger med eget logo eller specifikke farver. Kan tilpasses efter din butiks behov.

Vi har et stort sortiment af: hyldeforkanter, klaprammer, plastrammer, ophængningssystemer, gadeskilte, zinkskilte, fastgørelsesmaterialer og meget mere.

Hvilke typer skiltning findes der?

Inden for skiltning findes der et væld af forskellige løsninger. Der er en type skiltning til ethvert formål, og uanset hvilket behov, du måtte have inden for skiltning, så har Nordic Retail en type skiltning, der kan afhjælpe dette behov.

Hyldeforkanter

Hyldeforkanter er en type skiltning, som indgår som et helt centralt element i langt de fleste detailbutikker.

Skiltning ved hjælp af hyldeforkanter spiller en særlig rolle i forbindelse med hurtig og effektiv kommunikation af pris, men også i forhold til skiltning af tilbud. Nordic Retail kan tilbyde hyldeforkanter i mange forskellige farver og længder. Hyldeforkanter kommer også med enten lim- eller magnet- fastgørelse.

Klaprammer

Klamrapper er en type skiltning, der typisk hænges op på en væg eller udvendigt på en husmur.

Skiltning med klaprammer kan anvendes til mange forskellige formål; for eksempel skiltning om ugens tilbud, åbningstider, eller skiltning af anden information. Klaprammer fungerer ved, at man printer et papir eller en plakat ud med sin information på, og så sætter man papiret eller plakaten i klaprammen ved at klappe siderne op og klappe dem i igen. Klaprammer er derfor en genanvendelig og robust type skiltning. Klaprammer kommer i flere forskellige størrelser.

Plastrammer

Plastrammer er en meget bredt anvendt form for skiltning inden for detailverdenen.

Skiltning med plastrammer er let at anvende, da det er nemt og hurtigt at sætte plastrammen op, der hvor den skal benyttes, og det er let at udskifte papiret i rammen, når man vil kommunikere et nyt budskab. Plastrammer er en genanvendelig form for skiltning.

Plastrammer kommer i mange forskellige farver og størrelser. Størrelserne følger standard papir-størrelser: A3, A4, A5 osv., så plastrammerne passer til normalt printerpapir. Plastrammer kan anvendes til skiltning mange steder, da de enten kan fastgøres med en magnet, kan stilles på en teleskopstang med en fod, eller de kan ophænges med en krog. Der er mange forskellige muligheder, når man vil installere skiltning med plastrammer. Til plastrammerne medfølger transparente plastlommer, som papiret lægges ind i, inden det sættes ind i plastrammen. Dette er med til at beskytte papiret (for eksempel mod at blive vådt), så det holder længere.

Ophængningssystemer

Nordic Retail tilbyder løsninger til skiltning med hele ophængningssystemer.

Skiltning med komplette ophængningssystemer består af metalskinner, der er fastgjort i loftet af butikken. I disse metalskinner kan man nemt fastgøre plastrammer i forskellige størrelser og retninger, hvori man nemt kan udskifte sin skiltning løbende. Der er et væld af muligheder inden for ophængningssystemer.

Gadeskilte

Gadeskilte er en form for skiltning, der oftest anvendes til at lokke kunderne indenfor i butikken eller at kommunikere vigtige nyheder.

Gadeskilte kommer i tre overordnede kategorier:

  • Omega: et klassisk metalgadeskilt med en runding eller krumning i toppen af skiltet
  • Alfa: et klassisk metalgadeskilt med en flad top. Skiltet ser ud som bogstavet A fra siden, og det kaldes derfor også et A-skilt.
  • Windsign: en mere robust og moderne form for skilt, lavet af både metal og plastik. Skiltet har en fod, der kan fyldes med sand eller vand, hvilket tynger skiltet ned, så det ikke vælter i vinden. Derfor navnet ”windsign”. Skiltet kan samtidig bukke fleksibelt i vinden, så det ikke knækker i stærk vind. Hele skiltet inkl. den tunge fod står på hjul, så det er nemt at flytte rundt, når behovet opstår.

Zinkskilte

Zinkskilte er en type skiltning, der består af en zinkplade, som enten kan sættes fast mellem to paller eller hænges fast på kanten af et palle-kar.

Zinkskilte er tunge og derfor modstandsdygtige i blæst. Skiltning med zinkskilte egner sig godt til udendørs brug, da zinkskiltene er overfladebehandlet, så de ikke ruster så let. Skiltning med et zinkskilt involverer både selve zinkpladen og dertil en plastramme med tilhørende lomme, som trækkes hen over zinkpladen.

Fastgørelsesmaterialer

Hos Nordic Retail fører vi diverse typer fastgørelsesmaterialer, der hører til de forskellige løsninger inden for skiltning.

Det er blandt andet kroge, magneter, tap og lim. Har du en speciel situation, hvor du ikke kan gennemskue en smart løsning til fastgørelse af skiltning, så kontakt os gerne og få gode råd om løsninger inden for skiltning.

Hvorfor investere i skiltning & displays?

Mersalg

Med informativ skiltning bliver det meget lettere for kunder at finde dét, de søger. Med den rette type skiltning bliver det lettere for personalet at kommunikere priser og gode tilbud til kunder, så kunderne ikke er i tvivl om, hvad varen koster, og hvor de kan få gavn af gode rabatter. Effektiv skiltning kan altså være med til at generere mersalg i butikken, ene og alene ved, at kunderne bliver bedre informeret om tilbud, som de ellers ikke ville have været opmærksomme på.

Bedre kundeoplevelse

Dette giver en bedre indkøbsoplevelse for kunden, når kunden kommer i en butik og oplever, at alt den information, man søger, er til at finde. Det gælder både effektiv skiltning med korrekte priser, men også skiltning med vareinformationer og tilbud med angivelse af antal og rabatter mm. Dette kan lede til, at kunderne får en bedre oplevelse i butikken på grund af den effektive skiltning, og dette kan på sigt føre til, at kunderne bruger mere tid i butikken og køber mere.

Vi står klar til at rådgive dig

Kontakt os

Er du blevet klogere på dine behov i forbindelse med køsystemer, eller har du yderligere spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte Nordic Retail og få en uforpligtende samtale om mulighederne og dine specifikke behov inden for skiltning. Vores key account managers har mange års gode erfaringer med skiltning, og de er altid klar til at tage en kop kaffe og en snak.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor