Lær os at kende

Om Nordic Retail

Vi er sat i verden for at hjælpe detailvirksomheder med at effektivisere og optimere deres processer og aktiviteter.

Så kort kan det faktisk forklares, hvis vi skal opsummere, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, samt dennes kunder. Det er nemlig den helt centrale målsætning i alt, hvad vi foretager os, at vores arbejde skal gøre arbejdet lettere for detailvirksomheders personale, samt oplevelsen lettere for de kunder, der besøger butikkerne. Og det er derfor, vi har valgt sloganet ”retail made easy”.

Dialog og sparring

Professionel rådgivning

Vores fornemste opgave er, via tæt dialog med kunden, at finde frem til den konkrete udfordring, som kunden står med i den konkrete butik. Førend vi begynder at snakke om mulige løsninger med kunden, kigger vi derfor først på, hvad det er, kunden har behov for hjælp til. Med andre ord: hvilket af de tre indsatsområder, vi skal operere indenfor.

Vi er altid klar på en kop kaffe og en uforpligtende samtale om, hvordan man for eksempel kan komme butikkens svind til livs, hvordan butikken bliver bedre til at generere mersalg, eller hvordan butikken kan gøre mere effektivt brug af sit personale, så der kan spares penge eller frigøres ressourcer til bedre at betjene butikkens kunder.

Vi sætter en ære i at levere grundig og relevant rådgivning, så vores kunder får større klarhed omkring, hvad deres behov er, og hvilke muligheder der findes. Først når vi sammen med butikkens personale har kortlagt behovet, og hvilket af indsatsområderne, vi skal arbejde med, begynder vi at kigge på mulige løsninger.

Vores Historie
2011
I 2011 blev Nordic Retail etableret som en udspringer af Checkpoint Systems og METO, da disse havde et ønske om at optimere indsatsen på det danske og det svenske marked via en lokal tilstedeværelse. I 2011 blev Nordic Retail certificeret efter ISO-standarden 9001 i Kvalitetsledelse. En certificering, som vi med stolthed holder fast i den dag i dag.
2012
I 2012 blev Nordic Retail unik franchisetager til Checkpoint Systems i Danmark og Sverige og dermed primær samarbejdspartner og salgskanal for Checkpoint Systems i disse markeder. Dette er en rolle, vi fortsat bærer. Vores kunder, detailvirksomhederne, nyder godt af vores mangeårige og stærke relation til Checkpoint Systems. Checkpoint Systems er verdens førende leverandør af varesikring og er et kvalitetsstempel, der repræsenterer effektiv bekæmpelse af svind. Checkpoint Systems hjælper 65% af detailkæder globalt med at reducere svind og højne sikkerhed.
2012
I 2012 blev Nordic Retail ligeledes førende partner med METO i Danmark og Sverige inden for Food & Retail. Vi har fortsat en mangeårig og tæt relation med METO, som vores kunder, detailvirksomhederne, ligeledes kan drage stor fordel af. METO er verdens førende producent af den ergonomisk korrekte prispistol med trykpunktsystem, som er bredt anvendt og anerkendt for at give en stabil og sikker betjening. Desuden er METO producent af det velkendte køsystem turn-o-matic, samt af hyldeforkantslister, plastrammer, ophængningssystemer mm., der alt sammen er centrale elementer i en stabil butiksdrift.
2014
I 2014 blev Nordic Retail førende leverandør i Danmark af løsninger til videoovervågning fra Hikvision, som er en anerkendt global producent af solide løsninger inden for videoovervågning.
2019
I 2019 havde Nordic Retail for første gang aktiviteter uden for Danmark og Sverige, da vi hjalp en kunde med at etablere sig i flere af vores europæiske nabolande. En bedrift, som vi er stolte af at have været med til, trods dette foregik uden for de primære markeder i Danmark og Sverige.
2020-2021
I løbet af 2020-2021 har Nordic Retail etableret et nyt domicil i Ballerup med indflytning i april måned 2021. De nye omgivelser byder på moderne faciliteter og lokaler, der leder tankerne hen på et moderniseret New York-kontorhus. Dette er sket for at give nye og bedre faciliteter for medarbejdere såvel som for samarbejdspartnere, der besøger os.
2021-2022
I løbet af 2021-2022 har Nordic Retail været på en gennemgribende digital rejse, hvor vi har løftet hele virksomheden op på et helt nyt niveau for at sikre, at vi fortsat kan levere solide løsninger til vores kunder inden for sikkerhed og butiksdrift i en stadig mere digitaliseret verden. Vi har således blandt andet fået et nyt og fremtidssikret økonomisystem, et nyt og tidssvarende field-service system, og et nyt og fleksibelt EDI-system, så vi nu er endnu bedre til at håndtere elektronisk udveksling af data med vores kunder og partnere.
2023
I forsommeren 2023 har vi sat kronen på værket i vores 2 år lange digitaliseringsrejse med lanceringen af denne nye hjemmeside med tilhørende webshop, som du befinder dig på lige nu.
Previous slide
Next slide

Ledelse

Bo Bennetsen

Kundeservice

Camilla Albøge

Kundeservice, Danmark & Sverige

+45 44 14 11 48

cala@nordic-retail.com

Mohamed Hush

Ulf Magnebrink

Salg

Jesper Schønnemann

Jan Thomsen

Key Account Manager, Danmark

+45 44 14 11 62

jath@Nordic-Retail.com

Michael Bovien

Account Manager, Danmark

+45 44 14 11 63

mibo@nordic-retail.com

Alexander Ahlbeck

Country Manager, Sverige

+46 73 02 69 350

alah@nordic-retail.com

Mikael Forså

Account Manager, Sverige

+46 73 02 69 382

mifo@nordic-retail.com

Louisa Skoog

Account Manager, Sverige

+46 73 02 69 340

losk@nordic-retail.com

Marketing

Anders Sørensen

Teknisk Service

Ulf Magnebrink

Teknisk Service Chef, Danmark & Sverige

+46 703 277 056

ulma@nordic-retail.com

Mads Fabricius Larsen

Teknisk Service Koordinator, Danmark

+45 44 14 11  54

mala@nordic-retail.com

Mark Bue Jensen

Yousif Ghasan George

Teknisk Service, Danmark

+45 44 14 11 51

yogh@nordic-retail.com

Økonomi / IT

Ahmed Osman

Lager

Anders Jacobsen

Kasper Fromholdt

Hvor finder du os?

Markeder

Nordic Retails primære markeder er Danmark og Sverige. I begge lande tilbyder vi vores fulde sortiment af løsninger inden for såvel sikkerhed som butiksdrift. Vi sender leverancer til alle dele af Danmark og Sverige, og vi tilbyder installation og service i alle dele af begge lande.

Vores hovedkontor ligger i Ballerup lige nord for København. Derudover har vi kontor i Gøteborg i Sverige, samt et ekstra lager i Silkeborg i Danmark.

Vi har kørende sælgere i hele Danmark og Sverige, og vi har både svensk og dansk kundeservice. Både vores sælgere og vores kundeservicemedarbejdere har indgående kendskab til vores løsninger inden for butiksdrift og sikkerhed og mange års erfaring på området. I Danmark har vi kørende teknikere i hele landet, og i Sverige har vi underleverandører i hele landet til installation og teknisk service.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor