Service & installation

Installation og service er de serviceydelser, som Nordic Retail tilbyder sine kunder i forbindelse med køb af en løsning med varesikring, videoovervågning eller køsystem.

Vores teknikere har mange års erfaring

Installation og service udført af professionelle

Roskilde Dom Apotek har oprettet en leasingaftale med Nordic Retail med tilbagebetaling henover en 5-årig periode. Reduceringen i apotekets svind har imidlertid været så stor, at den månedlige tilbagebetalingsrate svarer til blot 24% af den månedlige besparelse i svind. Systemet f inancierer sig selv jo. Vi tjener jo med det samme, selvom vi løbende betaler af på varesikringen.

Opsætning og konfiguration

Installation

Installationen af varesikring eller videoovervågning kan være mere eller mindre omfattende, afhængigt af, hvor meget, der skal installeres, og hvor stort et område, der skal dækkes. Typisk kan installationen af videoovervågning eller varesikring i en standard detailbutik klares inden for en enkelt arbejdsdag, men der kan selvfølgelig altid være særlige forhold, der spiller ind.

Installation af et elektrisk køsystem vil ligeledes i langt de fleste tilfælde kunne klares inden for en enkelt arbejdsdag.

Også mulighed for fjern-opkobling

Service

Serviceopgaver klares typisk inden for få timer, men dette afhænger naturligvis af opgavens karakter. Vi tilbyder ofte fjernservice via en internetopkobling, hvis dette er muligt. Fjernservice muliggør, at butikken kan få mere eller mindre øjeblikkelig assistance, når der opstår et akut behov, fremfor at personalet skal vente på, at vi kører ud til butikken. Mange udfordringer vil kunne løses umiddelbart via fjernservice. Er der alligevel fortsat et behov for service fysisk ude i butikken, kommer vi selvfølgelig ud og fikser problemet.

Når det kommer til installation og service, så kan vores kunder drage fordel af, at vi tilbyder installation og service i hele landet i både Danmark og Sverige. Nordic Retail har i Danmark kørende teknikere i hele landet, og i Sverige har vi underleverandører rundt i hele landet, som står klar til installation og service.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor