Prispistol

En prispistol er et redskab, som anvendes til nemt og effektivt at skrive rigtigt mange prismærker ud på kort tid. En prispistol består af selve prispistolen, en rulle med prismærker, som man sætter i prispistolen, og så en farverulle, som også sættes i prispistolen. Prispistolen bruges så til at forfatte et kort budskab, typisk på én til to, eller måske endda tre korte tekstlinjer, og dette budskab vil så blive skrevet på de prismærker, som man trykker igennem prispistolen. 

Teksten vil typisk indeholde en pris i kroner og øre og evt. nogle korte alfabetiske karakterer, afhængigt af, hvad den givne prispistol kan. En prispistol har typisk én størrelse prismærke, der passer til. Man skal altså tage højde for, når man køber sin prispistol, at man binder sig til en særlig form og størrelse af prismærke; ellers kan man anskaffe sig flere typer prispistol.

Prismærkerne skydes direkte ud og sættes fast på den vare eller den overflade, som man holder din prispistol hen imod. Prismærkerne er selvklæbende og vil blive siddende, når de er skudt ud igennem prispistolen. Prismærkerne til prispistolerne kommer i mange forskellige farver og med mange forskellige limtyper, så de kan sidde på forskellige slags overflader. Der er for eksempel forskel på, om man vil have, at prismærket skal kunne sidde på plastik eller på træ. Der er også forskel på, om prismærket skal kunne sidde fast på frosne varer eller ej. Endeligt kan prismærkerne også leveres fra producenten med et fortrykt budskab på. For eksempel ”Kort dato” eller ”Tilbud”.

Tydelig kommunikation

Hvad kan vi tilbyde inden for prispistoler og etiketter?

Nordic Retail er førende samarbejdspartner med den globalt anerkendte producent af prispistoler og prismærker, METO, og vi er primær salgskanal af prispistoler og prismærker for METO i Danmark og Sverige inden for Food & Retail. METO er én af markedets førende leverandører, og METO har både mange års erfaring med produktion af prispistoler og prismærker, samt en stor produktportefølje inden for prispistoler og prismærker.

Vores kunder kan nyde godt af Nordic Retails tætte samarbejdsrelation til METO, når de handler prispistoler og prismærker hos os. Det gælder både mht. det brede produktudvalg inden for prispistoler og prismærker, i forhold til priser, og i forhold til det høje kvalitetsniveau af prispistolerne og prismærkerne.

Når det kommer til prispistoler, anser vi det hos Nordic Retail som vores fornemste opgave at yde vores kunder professionel og saglig rådgivning, så det bliver helt klart for kunden, hvad dennes behov er inden for prispistoler, inden vi begynder at tale om konkrete løsninger. Vores produktspecialister er eksperter i prispistoler og har mange års erfaring med prispistoler og de tilhørende prismærker og andre forbrugsmaterialer.

Vi har et stort sortiment af: prispistoler til forskellige størrelser prismærker og med forskelligt antal tekstlinjer, prismærker i forskellige farver og størrelser, farveruller, flere end 10 limtyper til alle typer overflader, mm. Vi er klar på at rådgive dig i forhold til dine behov inden for prispistoler.

Vores METO-prispistoler leverer høj kvalitet og pålidelighed, og der er garanti på al hardware. Vi fører ergonomisk korrekte prispistoler (med automatisk trykpunkt). Som kunde hos Nordic Retail har du mulighed for at få lavet skræddersyede prismærker til din prispistol med eget logo fortrykt på prismærkerne eller fortrykte budskaber som ”-10%” og ”udgår snart”.

Hvilke typer prispistoler findes der?

Inden for prispistoler findes der et væld af forskellige løsninger. Nordic Retail har en type prispistol, en type prismærke, en type fortryk, eller en limtype, der kan afhjælpe næsten ethvert behov.

1932 prispistol

Denne prispistol anvender prismærker i formatet længde: 32mm og højde: 19mm.

Disse prismærker er aflange og forholdsvis store, hvilket er godt, hvis man ønsker, at prismærket skal være lettere at få øje på for kunden. Denne prispistol har 2 tekstlinjer, hvori man kan forudindstille et budskab til prismærket. Der er plads til 12 cifre i øverste linje og 7 cifre i nederste linje på prispistolen.

626 prispistol

Denne prispistol anvender prismærker i formatet længde: 26mm og højde: 12mm.

Altså noget mindre prismærker end 1932’eren. Det kan være relevant med mindre prismærker på produkter i mindre forpakninger, eller på produkter, hvor der ikke er meget overskydende plads rundt om produktinformationen. Denne prispistol har kun 1 tekstlinje, hvori man kan forudindstille et budskab til prismærket. Der er plads til 6 cifre i tekstlinjen på prispistolen.

1426 prispistol

Denne prispistol anvender prismærker i formatet længde: 26mm og højde: 16mm,

Denne prispistol har 2 tekstlinjer, hvori man kan forudindstille et budskab til prismærket. Der er plads til 8 cifre i øverste linje og 6 cifre i nederste linje på prispistolen.

1829 prispistol

Denne prispistol anvender prismærker i formatet længde: 29mm og højde: 28mm.

Altså næsten kvadratiske prismærker, og relativt store prismærker. Denne prispistol har ligeledes 2 tekstlinjer, hvori man kan forudindstille et budskab til prismærket. Der er plads til 11 cifre i øverste linje og 7 cifre i nederste linje på prispistolen.

Hvorfor investere i en prispistol?

Mersalg

Med informativ skiltning af priser bliver det meget lettere for kunder at finde dét, de søger.

Med brug af prispistoler bliver det lettere for personalet at kommunikere priser og gode tilbud til kunder, så kunderne ikke er i tvivl om, hvad varen koster, og hvor de kan få gavn af gode rabatter. Effektiv brug af prispistoler og prismærker kan altså være med til at generere mersalg i butikken, ene og alene ved, at kunderne bliver bedre informeret om priser og tilbud, som de ellers ikke ville have været opmærksomme på.

Bedre kundeoplevelse

Det giver en bedre indkøbsoplevelse for kunden, når kunden kigger på en vare og oplever, at prisen er til at finde.

Med ensartet og konsekvent prismærkning undgås tvivl eller uenighed om priser. Det gælder også i tilfælde, hvor kunden er i tvivl om, hvorfor en vare er nedsat, og butikken ved hjælp af prispistol og prismærker kan informere om, at det skyldes en ”Kort dato” eller et ”Udslag”. Dette kan lede til, at kunderne får en bedre oplevelse i butikken på grund af den effektive kommunikation, og dette kan på sigt føre til, at kunderne bruger mere tid i butikken og køber mere.

Bedre oplevelse for personalet

Brug af de rette prispistoler, som er lette at håndtere og ligger godt i hånden, letter opgaven for personalet og effektiviserer arbejdet.

Dette giver en god oplevelse for personalet, og der er også lønkroner at hente ved den tid, der spares, når der bruges en prispistol.

Det er vigtigt for personalet, at prispistolen:

  • Ligger godt i hånden.
  • Er nem at betjene.
  • Fungerer pålideligt.

 

METO-prispistoler fra Nordic Retail er ergonomisk korrekte at anvende og skåner personalet. Prispistolerne er desuden bygget til at være robuste og kunne anvendes meget.

Vi er klar til at rådgive dig

Kontakt os

Er du blevet klogere på dine behov i forbindelse med prispistoler, eller har du yderligere spørgsmål omkring prispistoler og prismærker? Så er du altid velkommen til at kontakte Nordic Retail og få en uforpligtende samtale om mulighederne og dine specifikke behov inden for prispistoler og prismærketer. Vores key account managers har mange års gode erfaringer med prispistoler og prismærketer, og de er altid klar til at tage en kop kaffe og en snak.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor