Gode erfaringer med varesikring

Apoteket Frederikssundsvej

I forbindelse med åbningen af et nyt apotek i et udsat område med meget butikstyveri vidste ejer i Apoteket Frederikssundsvej, Bilal Marashdeh, at det var alfa og omega at få installeret Checkpoint varesikring fra Nordic Retail – allerede fra dag 1.

Han havde nemlig allerede gode erfaringer med Checkpoint varesikring fra tidligere.

Et udsat område

Apoteket Frederikssundsvej, som er en del af kæden ”Apotekeren”, åbnede i sommeren 2023 i et lyst og nyistandsat lokale på Frederikssundsvej i Københavns Nordvest-kvarter.

Apoteket Frederikssundsvej befinder sig imidlertid i et udsat område, hvor erhvervsdrivende desværre i særlig høj grad er plaget af butikstyveri.

Derfor besluttede ejer, Bilal Marashdeh (ses på billedet i denne artikel), som ejer flere apoteker rundt omkring i Københavnsområdet, at der helt fra starten skulle være Checkpoint varesikring fra Nordic Retail i det nyåbnede apotek for at sikre apoteket mod svind og tyveri.

Bilal Marashdeh nemlig gode erfaringer med varesikring fra tidligere.

Smidig og hurtig installation

Filialleder, Gizem, var meget tilfreds med det installationsarbejde, som Nordic Retail foretog af de nye varesikrings-antenner ved apotekets ind- og udgang samt af deaktiverings-enhederne i apotekets kassediske. Hun udtaler:

”Installationen af alarm-antennerne foregik hurtigt og smidigt, og installatøren fra Nordic Retail var meget fleksibel og imødekommende”.

Alarm-etiketter med eget logo

Nordic Retail har hjulpet kæden, Apotekeren, med at udvikle særlige alarm-etiketter med eget logo på til at beskytte apotekernes varer med varesikring (ses på billedet med Avène-produkter). På denne måde tjener alarm-etiketterne 2 formål:

  • Varerne beskyttes mod tyveri vha. varesikring
  • Den enkelte vare giver en klar synlighed omkring, hvor varen er købt, og reklamerer derfor for butikken.

Grundig undervisning af personalet

Nordic Retail har derudover givet apotekets ansatte en grundig undervisning i varesikrings-systemet og:

  • hvordan varer bedst opmærkes med alarm-etikker
  • hvordan alarm-etiketterne nemt og hurtigt deaktiveres, når kunden har købt varen
  • hvordan alarm-situationer bedst håndteres professionelt og sikkert

 

Herved opnår apotekets personale størst mulig effekt af apotekets varesikrings-system.

Kontakt os og hør mere

Oplever du også problemer med svind og tyveri? Så kontakt Nordic Retail allerede i dag og få en uforpligtende samtale om dine behov og muligheder for Checkpoint-varesikring

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor