NR-SKYVIEW - video i skyen
Varenr.:
SCROLL NED FOR MERE INFO. NR-SKYVIEW er Nordic Retails cloud-baserede løsning til videoovervågning. Kontakt os og hør mere på 44 84 14 44 eller på KundeService@Nordic-Retail.com


Cloudlagring af videoovervågning giver dig ubegrænset plads til lagring af data fra dine overvågningskameraer uden behov for store, larmende servere på dit kontor. Samtidig undgår du faren for, at dine servere bliver stjålet eller saboteret og at data således går tabt, da al data ligger i skyen.

 

Download brochure om NR-SKYVIEW.

 

 

NR-SKYVIEW giver dig en simpel og brugervenlig løsning, som er ensartet på alle dine ejendomme, og som yder en ekstremt høj datasikkerhed.

 • Med NR-SKYVIEW er sikkerheden i top, da al data krypteres, inden det lagres i skyen. Vha. et system af kodeord kan kun du og dine betroede tilgå dataene. NR-SKYVIEW overholder alle krav i EU's persondataforordning, GDPR.
 • Systemet er yderst brugervenligt, da løsningen er den samme for alle dine kameraer og på alle dine lokationer. Du logger på systemet fra en normal webbrowser, og det er enkelt at dele data med politiet om nødvendigt.

 

Kontakt os og hør mere på 44 84 14 44 eller KundeService@Nordic-Retail.com.

Så vil Camilla og Else i kundeservice sætte dig i forbindelse med én af vores eksperter.

 

 

NR-SKYVIEW giver dig:

 • ENKELTHED fordi der ikke er behov for at installere en server i hver enkelt butik. Videooptagelserne uploades automatisk online i skyen. Personale, som er bemyndiget, kan til enhver tid tilgå videooptagelser i skyen.
 • BRUGERVENLIGHED fordi alle optagelser i skyen nemt kan tilgås vha. en normal internet-browser på en pc’er, tablets, smartphone eller lignende. Desuden kan optagelserne nemt deles via links. Ønsker man at dele videooptagelser med fx politiet, sender man blot et link, som giver adgang til den specifikke optagelse.
 • ENSARTETHED - systemet kan anvendes til et ubegrænset antal butikker, og løsningen er den samme i hele kæden.
 • SIKKERHED fordi kun udvalgt personale og andre som specifikt har fået tilladelse, har adgang til optagelserne. Sikkerheden er yderligere høj ved at optagelserne er krypterede. NR Skyview opfylder alle krav i den nye persondataforordning GDPR.

 

Specifikationer:

 • Mulighed for sammenkobling med butikkens eksisterende kameraer (ONVIF)
 • NR Skyview anvender internetforbindelsen intelligent. Systemet kan fx uploade optagelserne til skyen om natten og derved skåne forbindelsen om dagen, når personalet skal bruge internettet.
 • Mulighed for deling af optagelser (fx til politiet) via links. Optagelser fra specifikke tidsrum kan udvælges, så det kun er disse optagelser, modtageren kan se.
 • Mulighed for at få alarmer med direkte link til den pågældende videooptagelse.
 • Mulighed for at ændre opbevaringstid og resolution (HD/4K) af optagelser.

 

Nordic Retail tilbyder dig at opgradere til NR-SKYVIEW i dag.

Aftalen indgås som en leje-ordning og er som udgangspunkt 3-årig.

 

Kontakt os og hør mere på:

44 84 14 44

KundeService@Nordic-Retail.com

 

Du finder øvrige kontaktpersoner ved at klikke her.