Optimer indtjeningen med en effektiv varesikring

Varesikringsantenner

Effektive varesikringssystemer består af en eller flere varesikringsantenner opstillet ved ud-/indgangen eller i kasselinjen. Vi tilbyder forskellige antenner udført i stilrent design, som passer ind i alle butikker. De kan tilmed leveres med kundetilpasninger, som påtrykt logo, indfarvet fod eller med LED lys i flere farver.


Vi leverer løsninger, som dækker ind-/udgange fra 80 cm op til meget brede ind-/udgange. Senest har Checkpoint lanceret antenner indbygget i gulvet, således at varesikringen er usynlig.

 

Varesikringsetiketter og alarmbrikker

Varerne kan mærkes med varesikringsetiketter eller hårde alarmbrikker. Hvis varen herefter passerer antennerne, uden at være deaktiveret, går alarmen omgående i gang. Deaktivering af etiketter og aftagning af alarmbrikker sker nemt ved kassen, nå kunden betaler. Det er muligt at påsætte etiketterne med en prismærkningsmaskine, så varesikring og prismærkning foregår i en og samme arbejdsgang. Vores brede sortiment af etiketter og alarmbrikker er meget detektionsfølsomme og passer til alle typer varer.