Øg omsætningen ved at blive klogere på kundernes købsadfærd Kundetlling

Mange detailhandlere kæmper en daglig kamp for at gøre butikken så rentabel som mulig. Mere end 80% af detailhandlen går glip af salg og indtjening, fordi de ikke indsamler en af de mest grundlæggende informationer, nemlig om butikkens kundetrafik og kundernes købsadfærd.Kender du kundernes købsadfærd, er du klædt på til at opnå succes.

 

De tre afgørende faktorer er:

  1. Andelen af kunder, der køber
  2. Konsekvensen af salgs- eller marketingkampagner
  3. Omkostningseffektiv styring af personalet

Checkpoint tilbyder et af markeds bedste kundetællesystemer, og vores konsulent medvirker gerne med løsningsforslag, så I kan opnå den størst mulige effekt af de indsamlede data.

 

Kunderne er altid i centrum

Kundetællesystemet kan kobles på nettet, så man kan se optagelserne fra en valgfri computer. Derved kan man følge med i, hvornår der er travlhed i butikken, så der hurtigt kan indsættes ekstra mandskab eller lignende.

 

Nummerpladegenkendelse

Vi tilbyder desuden nummerpladegenkendelse (LPR), One Direction kameraer, kundetælling, lysfølsomme kameraer og kameraer til specialopgaver som kontrol af kundevogne, installation i køleog frysehuse samt i hårde vejrmæssige miljøer. Løsningerne starter ved analoge løsninger med 2-4 kamera over HDTV til IP baserede løsninger og SmartEye overvågningsløsninger med vagtcentral.