Glade kunder venter gerne i kø

En lang kø ved disken betyder, at din butik er populær, men det kan også betyde trængsel og utilfredse kunder. Med et kø-nummersystem kan kunderne i fred og ro bruge ventetiden på at gå rundt og kigge i butikken og måske blive inspireret til at købe noget ekstra, samtidig med at de er tilfredse, fordi de blive betjent efter tur.

 

Fleksible muligheder


Kø-nummersystemet kan betjenes fra kassen eller med en fjernbetjening, som personalet kan have på sig. Man kan frit vælge at anvende kø-nummersystemet permanent eller kun i travle perioder. Kø-nummersystemet er meget fleksibelt, og kan udbygges efter behov til flere forskellige services, som håndkøb og recepter på apotekerne.

 

Nye smarte muligheder


De normale nummertavler kan erstattes med et On-display - en elegant og fleksibel løsning, som kan vise kø-numrene sammen med forskellige informationer præsenteret som tekst og billeder. Dette er en unik måde at præsentere kunderne for kampagnetilbud, produktnyheder, nye åbningstider eller andet, for kunderne har ganske naturligt deres opmærksomhed rettet mod skærmen,imens de venter på at blive betjent.